Te aşteptăm în 22 aprilie la Timotion

Peste 4000 de persoane au anunţat că vor să fie prezente anul acesta la cel mai mare eveniment de alergare în scop caritabil din vestul ţării. Duminică, 22 aprilie, Timişoara se va bucura de energia a mii de alergători care vor activa străzile din inima oraşului şi malurile canalului Bega.

Este al patrulea an în care Timotion inaugurează primăvara la Timişoara. Oraşul primeşte un plus de energie, iar comunitatea este încurajată să se reunească pentru a susţine iniţiative locale.

Organizatorii invită publicul să participe în 22 aprilie, duminică, începând cu ora 9.00 în Piaţa Libertăţii la un eveniment al bucuriei. Alergătorii se vor bucura de suporteri, iar spectacolul de alergare va fi extraordinar.

Semimaratonul Profi va aduce la start alergători în cea mai bună formă precum şi persoane care ne vor inspira cu efortul de a depăşi limite. Crosul MGI Coutier de 10,5 km şi Crosul Visma de 6 kilometri vor aduce culoare şi energie pe străzi, la fel şi Crosul Continental de 2 km. O explozie de veselie vom vedea la Cursa Flexik pentru părinţi şi copii şi la Cursa Ness Distracţie pe roţi, ambele de 1 km.

“Suntem tot mai mulţi de la an la an, ceea ce ne face să spunem cu încredere că Timotion are succes datorită tuturor celor care acceptă să facă parte din acest fenomen. Ne bucurăm de dorinţa tot mai multor oameni de a alerga şi este încurajator să vedem că scopul caritabil este ca un magnet. Chiar dacă acum nu se mai pot face înscrieri, recomandăm publicului să facă donaţii pentru a ne atinge obiectivul acestei ediţii şi să putem oferi şanse de realizare celor 18 proiecte finanţate”, a spus Cristina Potra Mureşan, coordinator Timotion.

Pe lângă obiectivul de a aduce cât mai mulţi oameni la startul celor 6 curse de alergare, proiectele Timotion au nevoie în 2018 de suma de 275.000 de lei pentru a fi realizate. Publicul mai poate dona până la jumătatea lunii mai.

Detalii despre proiecte, donaţii şi eveniment sunt pe www.timotion.ro.

Scrie un comentariu