Stirile nationale Digi 24 au transmis mesajul Alergoturei: aleargă săptămânal ca să trăiești mai mult alături de cei dragi

Cata Petru a povestit despre beneficiile alergarii

Am reușit să spunem cu voce tare, pentru toată țara, de ce alergăm: vrem să fim Digi TV a promovat inca o data Alergoturasănătoși, să îmbătrânim frumos, să ocolim farmaciile și, cel mai important, să folosim tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu ca să ne bucurăm de cât mai multe clipe frumoase alături de cei dragi. Televiziunea națională Digi 24 a transmis mesajul nostru în toată țara. Cătă Petru, inițiatorul Alergoturei, și Andrei Roșu, maratonistul român de Cartea Recordurilor, au povestit mai bine de zece minute cum s-a îmbunătățit viața lor după ce au început să alerge.

Urmărește intervențiile lor într-unul din jurnalele de știri nationale de la Digi 24, din 6 octombrie 2012.

Cu siguranță și tu știi, în teorie, multe din lucrurile pe care Andrei și Cătă le-au spus. La început, și printre noi au fost foarte mulți teoreticieni. Au avut curajul să facă însă o schimbare și au ieșit la scara blocului. Așa a apărut Alergotura. Misiunea ei e să demonstreze că se poate. Fă și tu o încercare! Ai curaj și spune “acum”! De câte ori ți-ai spus “Nu lăsa pe mâine ce poți face azi”? Te așteptăm! În fiecare zi alergăm undeva în oraș.

Scrie un comentariu