Si Alergotura il sustine pe Vasile Stoica in drumul sau prin Europa!

Vasile Stoica a traversat America pe Route 66 de la Los Angeles la Chicago. A facut o calatorie pana la cel mai vestic punct al Europei si o alta pana la cel mai nordic. A realizat un turneu in jurul lumii de 36.000 km intr-un an de zile. A intrat in cartea recordurilor (Guinness World Records) pentru cea mai lunga distanta parcursa in 24h… in fotoliu rulant. Da, Vasile Stoica le-a facut pe toate acestea numai prin forta bratelor si a vointei. Pasiunea si visul l-au transformat intr-un invingator!

Anul acesta Vasile si-a propus sa plece intr-un nou turneu prin Europa (12.000 km) in care sa atinga cel mai sudic punct al continentului, pe insula Gavdos, in Grecia, la 20 km de Cipru. El incearca sa atraga atentia opiniei publice asupra necesitatii de a integra in societate persoanele cu dizabilitati. Noi cei din Alergotura il consideram pe Vasi un model si ne bucuram ca avem sansa de a-i fi alaturi la start.

Si Alergotura il sustine pe Vasile Stoica in drumul sau prin Europa

Membrii Alergotura il vor insoti pe Vasi în alergare la plecarea sa in turneu, vineri 27 iunie 2014, din localitatea Bencecu de Sus (comuna Pischia) pana in localitatea Dumbravita (~20km), ambele in Judetul Timis. Apoi, sambata 28 iunie 2014, incepand cu ora 10:00, vom alerga alaturi de Vasi din fata Primariei Dumbravita,  prin Timisoara in drumul sau spre Serbia. Esti binevenit si tu sa ne insotesti ca sa iti arati sprijinul fata de Vasi!

Si Alergotura il sustine pe Vasile Stoica in drumul sau prin Europa 1

Sau poti contribui la strangerea fondurilor necesare pentru a-l aduce cat mai aproape de visul sau accesand platforma Galantom.ro, o platforma a oamenilor generosi mereu dispusi sa isi ajute semenii.

De asemenea, daca doresti sa il sustii in acest nou efort, o poti face si prin donatii de bunuri necesare deplasarii, cum ar fi: camera video pentru biciclete, manusi de vara pentru biciclisti, geanta de biciclete pentru portbagaj, cort impermeabil pentru 2 persoane (Vasile si fotoliul rulant), rucsac impermeabil, tricouri si sepci inscriptionate, abonament de telefonie mobila cu roaming.

Succesul lui Vasi nu consta numai in distantele deosebit de lungi pe care le parcurge, ci in puterea de a continua spre telul propus indiferent de obstacole. Pe noi, Vasile Stoica ne inspira si ne motiveaza sa fim mai buni, sa ne reamintim care sunt valorile pe care ar trebui sa le avem. Speram sa te inspire si pe tine sa realizezi care sunt valorile in care crezi si tu?

Mai multe despre turneul lui Vasi pe site-ul lui personal c2k.ro sau la 0749.494.605Si Alergotura il sustine pe Vasile Stoica in drumul sau prin Europa harta

This entry was posted in Exemple de succes and tagged , , , by Valentin Muresan. Bookmark the permalink.

About Valentin Muresan

... poti afla mai multe accesand linkedin.com/in/valmuresan.
Pe 27 mai 2014, Vali, despre el: Salut, eu sunt Vali, alergator amator si de nevoie. :-) Lucrez in IT, iar alergatul cu Alergotura a fost "nevoia" de a reusi sa controlez stress-ul zilnic, o problema care imi afecta viata pe multe planuri. Cu timpul aceasta nevoie a devenit si o placere pentru ca am intalnit oameni pozitivi care impartasesc idei si valori similare. Am inceput acum mai bine de un an cu 3-4-5 Km. Atunci, nimic din cele de mai jos nu erau posibile in mintea mea: - dupa 6 luni cu Alegotura am reusit sa fug primul semimaraton (21km); - dupa inca 3 luni am reusit sa fug primul maraton (42km); - bonus - am slabit 10Kg fara sa schimb nimic in alimentatie intr-o singura vara si sunt sigur ca mai reusesc si vara aceasta; Daca e sa dau un singur sfat cuiva, este simplu: alearga pentru sanatate prin socializare! Vei vedea in maxim 4 saptamani ca esti mai rabdator, mai calm, mai binevoitor, mai pozitiv! Atunci timpul va lucra in favoarea ta!

One thought on “Si Alergotura il sustine pe Vasile Stoica in drumul sau prin Europa!

  1. Atunci cand am devenit membra Alergotura nu stiam ce lume frumoasa urma sa descopar! Am ajuns la concluzia ca sportul innobileaza oamenii!

Scrie un comentariu