Nu mai arunca PET-urile! Dă-le pentru un proiect de Cartea Recordurilor, la Timișoara

Mai avem o săptămână să adunăm, în Timișoara, peste 75.000 de PET-uri pentru construcția unui pod peste Bega care să intre în Cartea Recordurilor. Este ideea celor de la Eco Stuff care vor ca la Timișoara, în 3 – 5 iunie, să fie doborât recordul pentru “Cea Mai Mare Construcție din Sticle de Plastic din Lume”. Adică, se va construi un pod peste apă. Proiectul a fost deja făcut și există toate autorizațiile necesare pentru asta.

E super ideea, nu?

Doar că e nevoie de enorm de multe PET-uri, de toate mările și de toate culorile. Motiv pentru care vă îndemnăm să le adunați pe ale voastre, pe ale vecinilor, pe ale colegilor și să le aduceți La Căpițe până în 31 mai.

Cum se adună PET-urile

Cam așa arată mașina unui “constructor” interesat ca Timișoara să intre în Cartea Recordurilor. Acum, pe ultima sută de metri, e mare nevoie de mobilizare din partea tuturor celor care au posibilitatea să adune sticle de plastic.

Numele celor care aduc “cărămizi” va fi menționat pe un panou uriaș, iar cei care aduc peste 50 de sticle vor primi un super tricou.

Și mai sunt câteva lucruri mărunte pe care le pot face toți cei care vor să sprijine proiectul. Puteți prelua cover-ul de mai jos pe paginile voastre de Facebook ca să afle cât mai mulți că în sfârșit PET-urile au un rost și sunt bune de folosit și după ce le golim de conținut.

sunt cu podu

afiș cu podu în Cartea Recordurilor

Și mai puteți pune afișe în scara blocului sau la job ca să le spuneți și celor din jurul vostru să adune PET-urile cu folos. Cu cât mai multe sticle de plastic ajung în piscina de La Căpițe, cu atât mai mare, mai trainic și mai frumos va fi podul de Cartea Recordurilor.

Toți cei care știu de pod susțin proiectul cum pot mai bine. Mass-media a scris și a făcut frecvent informări despre pod: DigiTV, TVR Timișoara, ProTV, Ora de TimișEvenimentul Zilei și alții.

În concluzie, ce puteți face și voi:

  • adunați PET-uri ce nu sunt turtite și veniți cu ele La Căpițe
  • dați de veste și altora că e nevoie de PET-uri.

Haideți să ne mobilizăm și să doborâm un record mondial. Să punem Timișoara în Cartea Recordurilor și să facem și mai lungă istoria premierelor din capitala Banatului! Succesul depinde de contribuția fiecăruia dintre noi.

PET-uri la Capite cum sunt folosite PET-urile

Scrie un comentariu