Marca Alergotura s-a intors acasa! :-)

Avem vesti bune pentru comunitatea de alergatori!

Conform buletinului oficial de proprietate industriala nr. 7 din 29 iulie 2016 al biroului OSIM Romania, cu mare bucurie va putem confirma ca Asociatia Alergotura a dobandit recunoasterea proprietatii asupra marcii pe care o recunoasteti toti, asa cum apare in certificatul oficial.

poza_marca_alergotura_small

Aceasta a fost si este adevarata marca Alergotura! Nimeni si nimic nu ne va putea contesta imaginea si bucuria de a alerga in tricourile galbene inscriptionate cu sigla noastra.

Multumim comunitatii pentru ca ne-a certificat existenta pana la aceasta certificare de facto!

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ne recuperam marca si in special avocatilor specialisti in proprietate intelectuala: Codruta Orgovici, Maria Voican si Emanuel Comsa.

Dragi prieteni va invitam sa ne bucuram de alergare!

Alergatul iti da aripi! 🙂

This entry was posted in Alergotura by Valentin Muresan. Bookmark the permalink.

About Valentin Muresan

... poti afla mai multe accesand linkedin.com/in/valmuresan.
Pe 27 mai 2014, Vali, despre el: Salut, eu sunt Vali, alergator amator si de nevoie. :-) Lucrez in IT, iar alergatul cu Alergotura a fost "nevoia" de a reusi sa controlez stress-ul zilnic, o problema care imi afecta viata pe multe planuri. Cu timpul aceasta nevoie a devenit si o placere pentru ca am intalnit oameni pozitivi care impartasesc idei si valori similare. Am inceput acum mai bine de un an cu 3-4-5 Km. Atunci, nimic din cele de mai jos nu erau posibile in mintea mea: - dupa 6 luni cu Alegotura am reusit sa fug primul semimaraton (21km); - dupa inca 3 luni am reusit sa fug primul maraton (42km); - bonus - am slabit 10Kg fara sa schimb nimic in alimentatie intr-o singura vara si sunt sigur ca mai reusesc si vara aceasta; Daca e sa dau un singur sfat cuiva, este simplu: alearga pentru sanatate prin socializare! Vei vedea in maxim 4 saptamani ca esti mai rabdator, mai calm, mai binevoitor, mai pozitiv! Atunci timpul va lucra in favoarea ta!

Scrie un comentariu