La Petrovaselo in vie – Trail Run in Banat

IMG_1103_cut

 

 

Ce poate fi mai bun în weekend, după o săptămână lungă și statică la birou, decât o alergare în aer liber sau un pahar de vin bun servit în tihnă la marginea pădurii? Un vin bun savurat după o alergare prin pădure!

Te invităm pe 24 octombrie la un “friendly run” pe dealurile Banatului, prin viile de la Petrovaselo și pădurea de la Kralovat. (Puțină istorie locală aici: http://ecomunitate.ro/blog/din_istoria_unei_asezari_recasene__petrovaselo)

Va fi primul eveniment de acest fel din cadrul parteneriatului pe care ni-l dorim de lungă durată cu Cramele Petrovaselo Winery.

IMG_1275

Ce avem în meniu, concret https://old.alergotura.ro/petrovaselo-2015/ ?
– două curse:
-1- una de ~13Km, între Petrovaselo și Kralovat, prin viile Cramei, pe lângă pădure, pe langa lacurile de la Kralovat, cu elevatie pozitiva de 130 de metri.
-2- una de ~26Km (dublul primei).

– degustare de vinuri spumante racoritoare oferita de Crama Petro Vaselo (https://goo.gl/maps/wgov2cSzntS2)

– extra-hidratare cu Vittel distribuit de Silva Exclusiv

– delicii culinare la ceaun sau legume la gratar

– povești alergătorești și vinătorești

– mișcare în aer liber, sănătate, bucurie, pozitivism!

Înscrierile la evenimentul de alergare “Trail Run Petrovaselo 2015” se fac la https://old.alergotura.ro/inscriere/ și se încheie pe 21 octombrie, la ora 23:59.

La prima ediție suntem obligați să limităm participarea la 200 de alergatori – nu știm să înmulțim vinul, așa că grăbiți-vă să prindeți loc la start și la ospăț!

Cât costă masa și dansul… pardon, alergarea? Evenimentul este gratuit și non-profit. Câștigul e al vostru, al celor care boicotați TV-urile și mallurile și vă dăruiți, la sfârșit de săptămână, o porție zdravănă de sănătate.

IMG_1172Programul acestui eveniment de alergare este:

– 7:45 plecarea autobuzului (celor care opteaza pentru el – 15 RON dus-intors) spre Petrovaselo de la Punctele Cardinale – statia de troleibuz de langa Bastion : https://goo.gl/maps/KbM4W6CqiVA2 ;
– 8:30 – sosirea la Crama Petro Vaselo : http://www.petrovaselo.com/contact/
– 8:30 – 9:30 – impartirea kiturilor pentru participanti;
– 10:00 – startul curselor;
– 12:30 – ne pregatim de o degustare de vinuri spumante racoritoare marca Petro Vaselo;
– 13:00 – 13:30 – premierea curselor;
– 13:30 – 14:30 – masa campeneasca la ceaun sau legume la gratar (pentru vegetarieni) contra unei sume modice;
– 14:30 – retur cu autobuzul la Timisoara;

This entry was posted in Alergotura, Organizate de noi and tagged , , , , by Valentin Muresan. Bookmark the permalink.

About Valentin Muresan

... poti afla mai multe accesand linkedin.com/in/valmuresan.
Pe 27 mai 2014, Vali, despre el: Salut, eu sunt Vali, alergator amator si de nevoie. :-) Lucrez in IT, iar alergatul cu Alergotura a fost "nevoia" de a reusi sa controlez stress-ul zilnic, o problema care imi afecta viata pe multe planuri. Cu timpul aceasta nevoie a devenit si o placere pentru ca am intalnit oameni pozitivi care impartasesc idei si valori similare. Am inceput acum mai bine de un an cu 3-4-5 Km. Atunci, nimic din cele de mai jos nu erau posibile in mintea mea: - dupa 6 luni cu Alegotura am reusit sa fug primul semimaraton (21km); - dupa inca 3 luni am reusit sa fug primul maraton (42km); - bonus - am slabit 10Kg fara sa schimb nimic in alimentatie intr-o singura vara si sunt sigur ca mai reusesc si vara aceasta; Daca e sa dau un singur sfat cuiva, este simplu: alearga pentru sanatate prin socializare! Vei vedea in maxim 4 saptamani ca esti mai rabdator, mai calm, mai binevoitor, mai pozitiv! Atunci timpul va lucra in favoarea ta!

Scrie un comentariu