Inscrierea si Achitarea Kitului – Plai 2016

Pasul I: Înscrierea la Plai 2016

Înscrierea se va face online până în data de 09.09.2016 ora 23:59 sau la epuizarea numerelor alocate. Dacă rămân numere disponibile, vor fi acceptate înscrieri și la locul desfășurării evenimentului, înainte de concurs, cu achitarea taxelor de participare aferente perioadei de înscriere (majorate).

Înscrierea are ca scop rezervarea unui număr de concurs la una din cursele evenimentului și se face pe principiul “primul venit – primul servit”. Numarul va fi rezervat timp de 3 (trei) zile lucratoare timp in care sunteti rugati sa achitati taxa corespunzatoare cursei alese. 

Numerele de concurs sunt limitate pentru fiecare probă, după cum urmează:

 • Cros Popular (2.2 km): 300 numere (participanți)
 • Primul Meu Trail (7.2 km): 200  numere (participanți)
 • Imi Place Trail (14.5 km): 150  numere (participanți)
 • Sunt Nebun Dupa Trail (20.5 km): 150  numere (participanți)

Daca ai participat la Plai 2015, Petrovaselo 2015 sau Petrovaselo 2016 atunci ajunge sa te loghezi in contul tau cu adresa de e-mail. Daca ti-ai uitat parola o poti reseta. Daca e prima participare atunci inscrie-te.

Copii și minorii se pot inscrie pe baza aprobării cererii unuia dintre părinți, trimisă la e-mailul mail@alergotura.ro. Se vor menționa numele complet al minorului și vârsta acestuia.

Având în vedere simultaneitatea startului celor trei curse de trail, o persoana poate fi înscrisă la o singura cursa – exceptie facand Cursa Populara. Transferul de la o cursă la alta se poate face înainte de startul curselor de trail, prin renunțarea la cursa inițială și re-înregistrarea la noua cursa, în limita locurilor disponibile si cu plata diferentei de taxa.

Odată înscrierea făcută, numele și prenumele persoanei precum și cursa aleasă vor fi publicate pe site-ul https://old.alergotura.ro/participanti-plai-2016/. Pentru a valida inscrierea trebuie sa treci la Pasul II – Achitarea taxei de participare.

Daca ai efectuat plata si nu apari pe lista de mai sus inseamna ca ai sarit o etapa: Pasul I – Inscrierea in cursa. Poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te!

Pasul II: Achitarea taxei de participare

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare. Taxele de participare la cursele sunt date în tabelul de mai jos, în funcție de data achitării acestora.

Pana in data de 05.09.2016 poti achizitiona urmatoarele pachete:

Pachet Standard Pachet Extins
Cros Popular (2.2 km) 10 N/A
Primul Meu Trail (7.2 km) 40 65
Imi Place Trail (14.5 km) 50 75
Sunt Nebun Dupa Trail (20.5 km) 60 85

Taxa de participare se va achita

 • direct de pe magazinul nostru online facand plata cu cardul;
 • in termen de 3 (trei) zile lucratoare da la inscriere prin depunere cash sau transfer bancar în contul Alergotura de mai jos, menţionând la detaliile de plată: „Participare Pe-un picior de plai 2016, cursa (2, 7, 14 sau 21 km) – Nume, prenume” (numele persoanei pentru care se efectuează plata):

RO45.BACX.0000.0007.9166.2000 al CS Asociația Alergotura deschis la banca Unicredit,  CIF 30549630

Membri Alergotura vor plati o taxa unica de 40 de lei pentru Pachetul Standard, respectiv 65 de lei pentru Pachetul Extins indiferent de cursa la care s-au inscris.

Pasul III – Pachetul de concurs (kit) la Plai 2016

Pachetul Standard iti garanteaza:

 1. Access la cursa aleasa (7km, 14km, 21km)
 2. Numar de concurs
 3. Cronometrare (non-chip)
 4. Medalie finisher
 5. Acces la punctele de refresh/energizare
 6. Asistenta medicala
 7. Diploma finisher
 8. Donatie in valoare de 5 lei catre proiectul “Alerg pentru o cauza” initiat de catre colegul nostru Remus Sime si care are drept scop asigurarea de burse de studiu tinerilor elevi.
 

Pachetul Extins (Pachet Standard + tricou eveniment) iti garanteaza:

 1. Access la cursa aleasa (7km, 14km, 21km)
 2. Numar de concurs
 3. Cronometrare (non-chip)
 4. Medalie finisher
 5. Acces la punctele de refresh/energizare
 6. Asistenta medicala
 7. Diploma finisher
 8. Donatie in valoare de 5 lei catre proiectul “Alerg pentru o cauza” initiat de catre colegul nostru Remus Sime si care are drept scop asigurarea de burse de studiu tinerilor elevi.
 9. Tricoul evenimentului (bumbac)

Pachetul Popular iti garanteaza:

 1. Access la cursa aleasa (2.2km)
 2. Numar de concurs
 3. Asistenta medicala
 4. Diploma finisher

Ridicarea pachetului si a numărului de concurs 

Ridicarea kitului se va face în perioada 8-9 septembrie 2016 de la cafeneaua „Reciproc”, intre orele 18:00-20:00. 

In ziua cursei va fi organizat un loc pentru ridicarea kiturilor in apropierea liniei de start, aceasta actiune desfasurandu-se intre orele 8:00 si 9:00.

Înmânarea pachetului si a numarului de concurs e condiționată de prezentarea Cartii de Identitate și de completarea, semnarea și predarea Declarației pe proprie răspundere. Pentru minori se va colecta Acordul semnat de către unul din părinți/tutore legal.

Alternativ, in 10 septembrie există posibilitatea atribuirii unui număr de concurs la fata locului de desfasurare al evenimentului, fără înscrierea on-line, in limita numerelor rămase disponibile însă aceasta nu este garantată, organizatorul putând decide servirea cu prioritate a celor cu rezervare on-line. Vor fi disponibile doar Pachete Standard la pretul de 70 lei.

Premii 

În cadrul evenimentului vor fi premiați primii trei participanți care trec linia de sosire, pe categorii feminin și masculin,pentru fiecare cursă. Premiile vor fi simbolice si vor fi însoțite de diplome.

Daca nu te-ai inscris inca la Pe-un Picior de Plai 2016 atunci poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te

Scrie un comentariu