Inscrierea, Achitarea si Continutul Kitului – Plai 2017

Pasul I: Inscrierea la Pe-un picior de Plai! 2017

Inscrierea se va face online pana in data de 08.09.2017 ora 07:59 sau la epuizarea celor 400 de numere alocate curselor cronometrate. Daca raman numere disponibile, vor fi acceptate inscrieri si la locul distribuirii kiturilor si/sau locul desfasurarii evenimentului, inainte de concurs, cu achitarea taxelor de participare.

Inscrierea are ca scop rezervarea unui numar de concurs la una din cursele evenimentului si se face pe principiul “primul venit – primul servit”. Numarul va fi rezervat timp de trei zile lucratoare, timp in care sunteti rugati sa achitati taxa corespunzatoare cursei alese.

Participarea la urmatoarele curse este limitata de locurile disponibile, respectiv de varsta alergatorilor, dupa cum urmeaza:

 • Primul Meu Trail (7 km): 200  numere (participanti); limita de varsta: 14 ani impliniti
 • Imi Place Trail (14.5 km): 100  numere (participanti); limita de varsta: 16 ani impliniti
 • Sunt Nebun Dupa Trail (20.5 km): 100  numere (participanti); limita de varsta: 18 ani impliniti
 • Crosul Popular (2km). 100  numere (participanti); limita de varsta: 14 ani impliniti. Aceasta cursa este necronometrata. La final sunt oferite diplome de participare.
 • Crosul Copiilor (800m) 100  numere (participanti); limita de varsta 14 ani ne-impliniti. La aceasta cursa copii pot fi inscrisi gratuit  pe baza cererii unuia dintre parinti, trimisa la adresa mail@alergotura.ro. Se vor mentiona numele complet al minorului si varsta acestuia. Aceasta cursa este necronometrata. La final sunt oferite diplome de participare.

Daca ai participat la editiile anterioare ale “Pe-un picior de Plai!” sau “La Petrovaselo in vie” atunci ajunge sa te loghezi in contul tau cu adresa de e-mail. Daca ti-ai uitat parola o poti reseta. Daca e prima participare atunci creaza-ti cont.

Avand in vedere simultaneitatea startului celor trei curse de trail, o persoana poate fi inscrisa la o singura cursa – exceptie facand Crosul Populara. Transferul de la o cursa la alta se poate face inainte de startul curselor de trail, prin renuntarea la cursa initiala si inscrierea la noua cursa, in limita locurilor disponibile si cu plata diferentei de taxa.

Odata inscrierea facuta, numele si prenumele persoanei precum si cursa aleasa vor fi publicate aici. Pentru Crosul Copiilor lista participantilor NU va fi publicata pe site-ul alergotura ro

Pentru a valida inscrierea trebuie sa treci la Pasul II – Achitarea taxei de participare.

 

Pasul II: Achitarea taxei de participare

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrarii achitarii unei taxe de participare. Taxele de participare la cursele sunt date in tabelul de mai jos, in functie de data achitarii acestora.

Pana la 31.08  Din 01.09
Cros Popular (2 km) 10 lei 20 lei
Primul Meu Trail (7.2 km) 40 lei 65 lei
Imi Place Trail (14.5 km) 50 lei 75 lei
Sunt Nebun Dupa Trail (20.5 km) 60 lei 85 lei

Participarea la Crosul Copiilor este GRATUITA.

Taxa de participare se poate achita:

 • direct online facand plata cu cardul;
 • in termen de 3 (trei) zile lucratoare de la inscriere prin depunere cash sau transfer bancar in contul Alergotura de mai jos, mentionand la detaliile de plata: „Participare Pe-un picior de Plai! 2017, cursa (2, 7, 14 sau 21 km) – Nume, prenume” (numele persoanei pentru care se efectueaza plata):

RO45 BACX 0000 0007 9166 2000 al CS Asociatia Alergotura deschis la banca Unicredit,  CIF 30549630

Membrii Alergotura beneficiaza de o reducere de 50% a taxei de inscriere, urmand sa achite jumatate din suma aferenta cursei respective.

Daca ai efectuat plata si nu apari pe lista de mai sus inseamna ca ai sarit o etapa: Pasul I – Inscrierea in cursa. Poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te!

Continutul pachetului de concurs (kit)

 Prin achitarea taxei de participare, beneficiezi de:
 1. Acces la cursa aleasa (2 km, 7 km, 14 km, 21 km)
 2. Numar de concurs
 3. Cronometrare cu cip
 4. Baton isostar, sticla cu apa plata 500 ml
 5. Medalie finisher (pt cursele de  7 km, 14 km, 21 km). Cursele necronometrate vor primi bratari si sau insigne.
 6. Acces la punctele de hidratare
 7. Asistenta medicala
 8. Tricoul evenimentului (bumbac), poate fi vizualizat aici (in curand). – doar pentru cursele de 7, 14 si 21km.

Ridicarea kitului 

Ridicarea kitului se va face in perioada 7-8 septembrie de la cafeneaua Reciproc, intre orele 18:00-20:00.

In ziua cursei va fi organizat un loc pentru ridicarea kiturilor in apropierea liniei de start, aceasta actiune desfasurandu-se intre orele 8:00 si 8:30. Pentru a evita aglomeratia si intarzierile, va rugam sa va ridicati kitul in zilele de 7 si 8 septembrie daca sunteti din Timisoara , astfel incat inainte de start sa distribuim doar kiturile alergatorilor din alte orase.

Inmanarea pachetului si a numarului de concurs e conditionata de prezentarea Cartii de Identitate si de completarea, semnarea si predarea Declaratiei pe proprie raspundere. Pentru minori este obligatoriu prezentarea acordului semnat de catre unul din parinti/tutore legal.

Alternativ, in 9 septembrie exista posibilitatea atribuirii unui numar de concurs la fata locului, fara inscrierea online si fara cronometrare cu cip, in limita numerelor ramase disponibile insa aceasta nu este garantata, organizatorul putand decide servirea cu prioritate a celor cu rezervare online.

Premii 

In cadrul evenimentului vor fi premiati primii trei participanti care trec linia de sosire, pe categorii feminin și masculin, pentru fiecare cursă cromometrata, la open precum si pentru categoriile de varsta 18-29; 30-44; 45-55; +55. Premiile vor fi simbolice si vor consta in diplome si cupe.

La Crosul Popular si Crosul Copiilor se ofera diplome de participare pentru toti participantii la cursa. Nu vor exista podium sau premii pentru aceste doua curse.

Daca nu te-ai inscris inca la Pe-un picior de Plai! 2017 atunci poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te