Informaţii cu titlu general – Plai 2016

Rezultate “Pe un Picior de Plai” 2016

Rezultate Pe un Picior de Plai 2016 – Alergotura

« Pe-un picior de Plai » este un eveniment sportiv de masă care promovează adoptarea unui stil de viaţă sănatos prin mişcare, dar şi incluziunea socială, integrarea celor defavorizati şi promovarea şanselor egale (sportul ca mijloc de coagulare a comunităţii); acesta este denumit în continuare Evenimentul.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „Asociaţia Alergotura” cu sprijinul Primariei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara și DJST, precum şi în parteneriat cu sponsori, asociații și persoane juridice sau fizice, care își aduc aportul pro-bono sau sub forma de voluntariat. Evenimentul este sincronizat cu desfășurarea Festivalului Plai, unde Alergotura este partener.

Evenimentul constă în patru curse de alergare de tip trail (alergare în natură), care oferă în primul rând posibilitatea participării la mișcare în aer liber și nu pune accent pe competiție. Totuși, vor fi oferite și condiţii pentru ca cei cu pregătire în astfel de curse să poată realiza un parcurs competitiv.

Toate informațiile despre cursele disponibile, orarul de desfăşurare, etc. sunt publicate pe site-ul evenimentului; eventualele modificări survenite în privinta traseelor, curselor sau orarului vor fi comunicate pe site și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Daca nu te-ai inscris inca la Pe-un Picior de Plai 2016 atunci poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te