Diverse – IMPORTANT – Plai 2016

Renunțarea participării la Eveniment

Participanții pot renunța în orice moment atât la rezervarea/înscrirerea on-line cât și la numărul de concurs prin contactarea directă a organizatorilor pe adresa de e-mail mail@alergotura.ro. Odată eliberată rezervarea la cursa respectivă, aceasta va fi disponibilă unui alt potențial alergător.

Echipament obligatoriu

 • încălțăminte sport adecvată alergării pe teren accidentat (cărări prin pădure si drumuri neasfaltate).
 • număr de concurs, care va fi ridicat de la organizator. Numărul va trebui purtat la vedere, pe piept sau în partea din față fără a fi deteriorat sau modificat.

Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice participarea sportivilor care nu îndeplinesc condițiile de echipare.

Oprirea, retragerea din cursă, penalizări, descalificări

Organizatorul își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

 • s-a accidentat după start
 • starea fizică nu-i mai permite continuarea cursei

Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv, trebuie să-i informeze pe organizatori imediat, la start, la punctele de control, la sosire sau sunând la numerele de urgență comunicate.

Următoarele situații pot conduce la descalificare:

 • Lipsa unui obiect din echipamentul obligatoriu
 • Ratarea unui punct de control sau neparcurgerea întregului traseu
 • Nerespectarea regulilor competiției
 • Comportament nesportiv față de alți participanți, oficiali, public, alte persoane
 • Modificarea sau schimbarea numerelor de concurs
 • Participarea la o proba diferita decât cea la care a fost validată înscrierea

Drepturi de autor

Prin înscrierea în competiţie participanţii vor autoriza organizatorii inclusiv partenerii acestora să folosească şi să reproducă orice material conţinând imagini din cadrul Evenimentului care includ participanţii. Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF //2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) si este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Modificări

Organizatorul își rezervă dreptul de a completa și modifica acest regulament fără a notifica în prealabil participanții. Dacă apar modificări semnificative ale regulamentului, acestea vor fi afișate vizibil pe site-ul evenimentului și/sau pe pagina de Facebook a evenimentului

Vârsta minimă

 • Pentru Sunt Nebun Dupa Trail şi Imi Place Trail concurenții vor avea 18 ani împliniţi la data de 10.09.2016.
 • Pentru Primul Meu Trail, concurenții vor avea 16 ani împliniţi la data de 10.09.2016.
 • Pentru Crosul Popular, concurenții vor avea 14 ani împliniţi la data de 10.09.2016. Copiii sub 14 ani vor putea participa la cursa de cros doar însoţiţi de o persoană majoră, înscrisă la aceeași cursă iar aceasta va alerga împreună cu copilul, pe toată durata cursei.

Pentru participanții minori (sub 18 ani), va fi necesar acordul scris al unui părinte / tutore. Formularul trebuie depus, odată cu ridicarea numărului de start, de către participant sau părinte / tutore care va trebui să prezinte și un act de identitate.

În cadrul evenimentului NU va este garantată organizarea unei garderobe. Prin urmare organizatorul nu își asumă răspunderea pentru potențialele pierderi de obiecte personale ale participanților la cursă.

Daca nu te-ai inscris inca la Pe-un Picior de Plai 2016 atunci poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te

Scrie un comentariu