Curse si trasee – Plai 2016

Detalierea curselor și a traseelor

Evenimentul va cuprinde trei curse, desfășurate simultan, a căror start se va da în data de 10 septembrie 2016 la ora 09:15:

Primul Meu Trail   7.2 km https://www.plotaroute.com/route/250758
Imi Place Trail 14.5 km https://www.plotaroute.com/route/250766
Sunt Nebun dupa Trail 20.5 km https://www.plotaroute.com/route/250798

şi un cros popular al cărui start se va da în data de 10 septembrie 2016 la ora 12:30 Cros Popular #BEACTIVE (2.2 km): https://www.plotaroute.com/route/250744

Cele patru curse se vor desfășura pe trasee marcate prin Padurea Verde (Timișoara). Startul se va da din dreapta intrării in Muzeului Satului Bănățean, locul de desfășurare al festivalului Plai – vedeti pozele de mai jos.

In caz de timp nefavorabil, pe fondul unor ploi abundente în perioada de dinaintea Evenimentului, se va utiliza exclusiv drumul pietruit.

Atentionare:

  • In aceasta perioada a anului, atit pe marginea drumului pietruit cat si pe potecile din Padurea Verde se gaseste ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), care poate pune probleme celor care sunt alergici la aceasta planta.
  • Traseul de la cursele Imi Place Trail si Sunt Nebun Dupa Trail cuprinde o portiune de poteca mai “sălbatică”, in care pot aparea ierburi inalte, arbusti cu spini, zone denivelate si zone care pot contine apa daca ploua abundent in perioada de inaintea cursei. Se recomanda utilizarea jambierelor mai inalte si atentie sporita la alergarea pe acea portiune:
    • Intre km 5~7 la cursa Imi Place Trail
    • Intre km 5~7 si 11~13 la cursa Sunt Nebun Dupa Trail

Daca nu te-ai inscris inca la Pe-un Picior de Plai 2016 atunci poti sa o faci accesand aceste link-uri: Inscrie-te! | Logheaza-te

Legenda pentru poze:
P.C. – punct de control
P.H. – punct de hidratare
Primul Meu  Trail

Primul meu trail – 7.2km

Imi Place Trail

Imi place trail – 14.5km

Sunt Nebun Dupa Trail

Sunt nebun dupa trail – 20.5km

Cros Popular

Crosul popular #BEACTIVE – 2.2km

 

3 thoughts on “Curse si trasee – Plai 2016

  1. Bună! Aș dori să particip, dar împreună cu fetița mea! Se poate? Are 9 ani! Nu prea cunosc detalii despre eveniment! Mulțumesc!

Scrie un comentariu