Cros nocturn de ziua Timișoarei 2012

Cros nocturn de ziua Timișoarei 2012

Cine a spus că cea mai plăcută alergare este cea de dimineață? Probabil cei care nu au luat parte la crosul nocturn organizat de Atletic Club Maraton pe data de 4 august 2012. Echipa Alergotura s-a implicat și ea printre participanti.

Pentru că în ultimele săptămâni arșița de peste zi i-a ținut pe oameni mai mult în case, crosul nocturn a reprezentat o alternativă excelentă pentru iubitorii de jogging. Cu mic cu mare, aceștia s-au aliniat la linia de pornire, unde primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dat startul competiției, alaturi de Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Cu această ocazie, membrii clubului Alergotura au inaugurat noul echipament. Ei au purtat tricouri inscripționate cu mesaje haioase, pentru a-i încuraja pe cei de pe margini să ia parte la concurs. Cel mai grăitor mesaj a fost cel de pe tricoul lui Mario G: “Nu mai citi ce scrie, hai cu mine!” Destul de motivant am spune!

Îi mulțumim domnului Robu pentru că a acceptat să ia parte la acest cros. Gestul domniei sale denotă implicare, bunăvoință și respect. Ne bucurăm când încurajarea activității fizice și a stilului de viață sănătos vine din partea edililor locali.

În concluzie, seara de sâmbătă a fost una reușită și ne bucuram că un număr așa mare de alergători au răspuns provocării.
Restul pozelor pe FaceBook.