Alergotura va lua parte la Balul Rotary 2011, in Ziua de Vest

Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, Clubul Rotary va organiza la Hotel Timișoara (Sala Viena) Balul Rotary “Timișoara – Mica Vienă”. Horia Vişoiu, preşedintele clubului, a spus marţi, 8 noiembrie, că va fi un program foarte atrăgător şi se va încadra în această temă, de la muzică până la meniu.“Balul este principala acţiune de strâgere de fonduri pentru proiectele clubului” a declarat domnul Vișoiu pentru Ziua de Vest (articolul îl puteți găsi aici).

Clubul Rotary Timişoara desfăşoară activităţi caritabile pe patru domenii: social, educaţie, cultură şi sănătate. Astfel, pe domeniul sănătății va fi prezentat proiectul Alergotura, în cadrul unui proiect mai vechi al Rotary, intitulat “Timișoara, inima mea” (despre care am vorbit într-un articol anterior).

Alergotura promovează un stil de viață sănătos și îi susține pe toți cei care practică joggingul. De ce? Pentru că este un exercițiu la îndemâna oricui și nu necesită eforturi considerabile sau echipamente speciale. Totul este în avantajul vostru!

Alergotura va lua parte la Balul Rotary 2011

Scrie un comentariu